Programació TV3

Dijous, 28 maig de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
08.30
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 210'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Cuines
Botifarres en escabetx/Verat amb crema agra
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 35'
16.25
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 240'
20.25
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Primera línia
El programa d'avui explica com l'impacte econòmic ha agreujat les dificultats de molta gent per sobreviure, però ha impulsat també una gran resposta solidària. Un dels protagonistes és Ernest Morera, gestor del Gimnàs Sant Pau, que va tancar arran de la crisi de la COVID-19 i que ara ha tornat a obrir, però no com a centre esportiu. D'altra banda, l'Abelhamid, de 20 anys, va sortir fa set mesos del Marroc i, des que va arribar a Barcelona en fa tres, dormia en un parc de la Sagrera; però això va canviar quan la Mónica i el seu marit van respondre a la iniciativa de la fundació BarcelonActua per propiciar l'acolliment de persones durant el confinament, i ara tenen en acollida l'Abdelhamid.
Altres
Durada: 15'
22.15
Polònia
Aquesta setmana, Pedro Sánchez presenta el seu curs de màgia online: Màgic Sánchez, on ensenya els seus trucs per convertir-se en el millor il·lusionista. Trucs com ara fer desaparèixer el cap de la Guàrdia Civil. També hi ha un nou capítol del NO-DO, dedicat als problemes en què es troba el país per culpa de Pedro Sánchez, i Pablo Casado participa en el concurs Pasapalabra amb les seves pròpies definicions sobre la gestió del govern. Per altra banda, després de col·lapsar Madrid amb cotxe, Vox es prepara per a una nova manifestació. Santiago Abascal i Ortega Smith valoren com poden anar més enllà aquesta vegada.
Altres
Durada: 35'
22.50
Alguna pregunta més?
Aquesta setmana, els Stay Homas, el grup musical més viral del confinament, passen per La televisió és cultura, per cantar de valent. A més a més, Isma Juárez es juga la vida i s'infiltra en la primera manifestació sobre rodes. D'altra banda, es pot veure un altre capítol terrorífic de Crims; l'estat de les platges catalanes; el Roberto Leal més desorientat; el videojoc de la desescalada i la informació més veraç, a El Mundo Today.
Altres
Durada: 35'
23.25
La forastera
La gran prova
Amb Morell fora, i després de l'accident de l'Empar, ningú no té clar que la cola es pugui arribar a fer com els cooperativistes havien pactat amb la Lola. D'altra banda, el Josep ven la seva casa al Paco. Mentrestant, l'Àngela, la neta de l'Empar, pensa que sabrà fer la cola com la feia la seva iaia, només falta trobar l'ingredient secret.
Sèries
Durada: 50'
00.15
De bon humor
L'humor a la televisió
Una de les finestres per on l'humor i els riures entren a les cases és a través de la televisió. Fer humor a la televisió no és fàcil, però Catalunya ha estat un planter constant d'humoristes que han omplert les pantalles de mig país. L'equip ha anat fins a Madrid per parlar amb Andreu Buenafuente sobre la seva feina d'humorista i el seu sentit de l'humor.
Documentals
Durada: 50'
01.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 295'